Voorwoord

In 2016 werd vanwege de opening van het nieuwe Activum in Hoogeveen voor het eerst de Bentinckspark triathlon georganiseerd. Op initiatief van sportief Hoogeveen met de insteek om de bedrijven binnen Hoogeveen op een sportieve manier kennis met elkaar te laten maken. Inmiddels wordt aankomend jaar de derde editie georganiseerd en wordt het een jaarlijks groter wordend evenement.

Naast de sportieve uitdaging is er naderhand een ‘atleten buffet’ om de wedstrijd nog eens door te nemen en te beleven met collega’s en concullega’s. Deelname betekent dus een bijdrage aan uw eigen gezondheid, mogelijkheden om het netwerk uit te breiden of collegiale banden te versterken. Daarnaast krijgt iedereen de mogelijkheid om mee te trainen bij één van meewerkende verengingen.

De sterke band tussen sportief Hoogeveen en de verenigingen betekend een mooie combinatie waarbij elke deelnemer de mogelijkheid krijgt om een zesweekse trainingsclinic te volgen om één van de drie triathlononderdelen een boost te geven.

Meewerkende verenigingen:

ZPC Hoogeveen

WRV de Peddelaars

HAC ’63