Deelnemersinfo

Alle informatie vind je het boekje Deelnemersinformatie.

Programma

Vrijdag 12 oktober 2018

15:00 – Briefing alle startgroepen
15:10 – Startserie 1
15:25 – Startserie 2
15:40 – Startserie 3
17:00 – Prijsuitreiking
17:15 – Atleten buffet

Nadat u de finish lijn gepasseerd heeft, staan er tafels met drinken en fruit klaar. Ook de zwemmers en fietsers die meedoen met een team  duo of trio), kunnen hier gebruik van maken. In het Activum zijn ook douches beschikbaar. Hierna kunt u de andere deelnemers gaan aanmoedigen of plaats nemen in het sportcafé.

De prijsuitreiking vindt plaats in het sportcafé van het Activum. Er is een prijs voor de snelste vrouw, snelste man en het snelste team.

 

Melden & omkleden

U dient zich aan te melden tussen 14:00 en 14:30 uur in het Activum, bereikbaar via de hoofdingang (Sportveldenweg 2, 7902 NX Hoogeveen). Na 14:30 uur is het aanmelden niet meer mogelijk. Dus zorg dat u op tijd komt.

Bij het aanmelden krijgt u het deelnemersnummer op de bovenarm en kuit met een stift geschreven. Daarnaast krijgt u twee papieren startnummers met veiligheidsspelden voor de onderdelen fietsen en hardlopen. Deze kunt u van te voren op de voor- en achterkant van uw
shirt vast maken. De fietsers dragen het nummer op de rug en de lopers dragen het nummer op de borst.

In het Activum zijn kleedkamers beschikbaar om u om te kleden. Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedruimtes! In de hal van het Activum zijn kluisjes aanwezig. Na het omkleden kunt u uw spullen bij uw fiets neerzetten. Dit geldt ook voor de deelnemers die niet zwemmen. Indien u nog niet hoeft te starten dan kunt u plaats nemen op de tribune bij het zwembad. De route naar de tribune wordt bij de hoofdingang van het zwembad aangegeven.

Om 15.00 uur worden alle deelnemers bij elkaar geroepen voor een laatste briefing met wedstrijdinformatie. Dit vindt plaats op de tribune.

 

Verantwoording en privacy

Voor verlies, diefstal of vermissing van goederen, materiaal of persoonlijke eigendommen is de organisatie niet aansprakelijk.
Deelname aan de triatlon geschiedt op eigen risico.
Tijdens de triatlon is er EHBO aanwezig. Deze zullen zich over het parcours verdelen.

Beeldmateriaal en uitslagen van afgelopen jaren zijn gepubliceerd op de website en worden gebruikt als promotiemateriaal. Met het inschrijven van de wedstrijd gaat u er mee akkoord dat de organisatie dit mag publiceren en gebruiken als promotiemateriaal.
Indien u bezwaar tegen heeft het gebruik hiervan kunt u contact opnemen met bentinckspark@hoogeveen.nl.

 

Parkeren

Mocht u met de auto komen dan kunt u het beste parkeren op de parkeerplaats tegenover het Activum (Sportveldenweg 2, Hoogeveen).